ΔΟΞΑ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

2015-09-27 18:10

Καλησπέρα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά από το εθνικό στάδιο των Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη όπου σε λίγα λεπτά ξεκινάει η αναμέτρηση του γηπεδούχου Ηρακλή με την Δόξα για τον πρώτο όμιλο της Γ’ εθνικής. Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία με ένα ήλιο να σκεπάζει με τις ακτίνες του τον αγωνιστικό χώρο παρότι νωρίτερα οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές και το μόνο που παρέμεινε είναι η έντονη υγρασία.

Περίπου 700 φίλαθλοι αυτή τη στιγμή στην κερκίδα με πάρα πολλούς εξ αυτών τους φιλάθλους της Δόξας.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Υφαντίδης) Παπαθανασίου, Σκέμπης,, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας, Παπαδημητρίου, Σαμπιασβίλι, Χιονίδης, Ζυγκερίδης Ιωαννίδης Μετάι .

ΠΑΓΚΟΣ:  Τσιαμπέρας, Κραγιόπουλος, Μπάρμπας, Φωτιάδης, Σάρρος, Σιώμος, Σαμανίδης.

ΔΟΞΑ: (Παντζιαράς) Καράδαης, Ρεβυθόπουλος, Λάσπατζης, Γκαρακλίδης, Χαριτωνίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Διαμαντίδης, Κυριακίδης, Ντος Σάντος, Γαϊδαρτζής

ΠΑΝΓΚΟΣ: Μένκα, Κουμπρόγλου, Κανετίδης, Δούμπλατζης, Χαριτίδης, Γκαϊδατζής, Μπάμπουρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  Μανασής / Κωτούλας-Λεωνίδας (Τρικάλων)

4.30μμ Ξεκίνησε η αναμέτρηση

*Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Δόξα και τον Ανδρέα Παντζιαρά να έχει ξεκινήσει με τον Καράδαη κάτω από  τα δοκάρια και αμυντική διάταξη τους Λάσπατζη και Ρεβυθόπουλο στις πλευρές με Γκαρακλίδη και Χαριτωνίδη στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ο Ντουτσαρίδης με τον Στόικο και δεκάρι τον Διαμαντίδη ενώ μπροστά δεξιά είναι ο Ντος Σάντος και αριστερά ο Κυριακίδης με κορυφή τον Γαϊδαρτζή.

9' Πρώτη αξιόλογη προσπάθεια στο παιχνιδι από τους γηπεδούχους με τον Σαμπιασβίλι να σουτάρει λίγο άουτ..

*Είναι πολύ δύσκολο να δει ο θεατής τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Ίσως οι διαιτητές και οι παίκτες να τις βλέπουν ...καλύτερα!!!

14' Ο Σάντος φεύγει ταχ'υτατα από δεξιά και σπάει στον άξονα στον Γαϊδαρτζή που βρίσκει πιο αριστερά τον Διαμαντίδη το σουτ του οποίου από καλή θέση φευγει πάνω από τα δοκάρια του Παπαθανασίου

*Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης είνια οι δραμινοί φίλαθλοι και το τύμπανο τους. Μόνο ο περιβάλλοντας χώρος μπορεί να θυμίζει στους παίκτες της Δόξας ότι δεν παίζουν στην Δράμα !!!

20' Ο Σάντος μέσα στην περιοχή και απέναντι στον Παπαθανασίου και πριν το σουτ τον προλαβαίνει και με προβολή διώχνει σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης

23' Ο Γαίδαρτζής αποφεύγει μέσα στην περιοχή τον Παναγιωτίδη και βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση δεξιά σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των αντίπαλων διχτύων και χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία.

*Η Δόξα έχει ανέβει επιθετικά έχοντας τον πρώτο λόγο στην μεσαία γραμμή και δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ.

24' Σουτ του Νικολίτσα μπλοκάρει εύκολα ο Καράδαης

26' Φάουλ έξω και αριστερά για τους γηπεδούχους , η μπάλα φτάνει στον προωθημένο Ιωννίδη που με γυριστή κεφαλιά στέλνειι την μπάλα λίγο άουτ από το δεύτερο δοκάρι.

29' Κίτρινη στον Μετάι γιατί χτύπησε στην διεκδίκηση της μπάλας τον ΓαΊδαρτζή

*Στην προηγούμενη φάση ο Καράδαης μπλοκάρισε την μπάλα και από έξω φάνηκε ότι ήταν μέσα στα όρια του γηπέδου, όμως ο διαιτητής είχα αντίθετη άποψη και έδειξε κόρνερ, από το οποίο ευτυχώς δεν προέκυψε κάτι κακό για την Δ'οξα.

32' Διπλή απόκρουση του Καράδαη, ειδικά η δεύτερη απέναντι στο σουτ του Χιονίδη ήταν σωτήρια για την εστία του.

33' Σωστή ακύρωση γκολ των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ.

36' Σουτ του Κυριακίδη από αριστερά μπλοκάρει ο Παπαθανασίου

*Η Δόξα ξεπέρασε και αυτή χωρίς απώλειες ένα αντίστοιχο με το δικό της καλό πεντάλεπτο που είχαν οι γηπεδούχοι. Ωστόσο η πιο εντυπωσιακή φάση μέχρι τώρα ήταν η διπλή απόκρουση του Καράδαη που διόρθωσε το λάθος του Γκαρακλίδη και έσβυσε το σουτ του Χιονίδη.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

5.30μμ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Φωτιάδη να παίρνει την θέση του Μετάι για τον Ηρακλή

46' Στην πρώτη επίθεση της Δόξας ο Κυριακίδης με προβολή δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σουταρε άουτ, εν'ώ στην συνέχεια έπιασε νέο γυριστό σουτ χωρίς  και αυτό να έχει κάποια τύχη

 *Στο χώρο του κέντρου και με κάποιες δυνατές μονομαχίες κυλάει το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου

62' Από μια κίτρινη σε Χαριτωνίδη και Ζιγγερίδη

64' Από πολύ καλή θέση ο Διαμαντίδης μέσα από την περιοχή σουτάρει πάνω στον Παπαθανασίου

66' Ο Ζιγγιρίδης δίνει την θέση του στον Κραγιόπουλο

67' Ο Ντουτσαρίδης βγαίνει και μπαίνει ο Κανετίδης. Ο Παντσιαράς θέλει να τονώσει το κέντρο

*Η Δόξα πιέζει τα τελευταία λεπτά με απανωτές επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως το καλό τελείωμα που θα δώσει το πολύτιμο γκολ.

74' Κίτρινη στον Ιωαννίδη 

75' Ο Δούμπλατζης παίρνει την θέση του Κυριακίδη. Έτσι τώρα κορυφή είναι ο Δούμπλατζης , αριστερά ο Γαϊδαρτζής και δεξιά ο Σάντος για την 

0-1 !!! 

Το γήπεδο των Αμπελοκήπων έχει πάρει φωτιά από τους δραμινούς. Από αριστερά ο Λάσπατζης γεμίζει στην περιοχή όπου στην διαδρομή της μπάλας παρεμβάλεται ο Σάντος που με κεφαλιά την στέλνει στον Γαϊδαρτζή που βγηκε από πίσω στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρισε τηνΔόξα

80' Ο Μπατμάς στην θέση του Νικολίτσα 

83' Ο Μπάμπουρας στην θέση του ΓαΪδαρτζή. Ο Παντζιαράς θέλει να ενσχύσει το κέντρο για να κρατήσει την νίκη

84' Κανετίδης και Σιαπιασβίλι από μια κίτρινη έκαστος.*Τρία λεπτά πριν την λήξη και η Δ¨οξα παρά την αντίπαληπίεση κρατάει καλά την νίκη.

 90' Απίστευτος κεραυνός του Στόικου σχεδόν από το κέντρο φεύγει ελάχιστα άουτ !!!

93' Κίτρινη στον Ρεβυθόπουλο για καθυστέρημενη εκτέλεση πλαγίου

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΑΝΑΞΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΕ 0-1 !!!  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ !!!