Ανεπηρέαστο το πλάνο της Δόξας από την παραμονή του Άρη στην Γ’ εθνική

2015-08-21 13:28

Τιμώντας τους ανθρώπους σου τιμάς την ιστορία σου !!!            Τιμώντας τους ανθρώπους σου τιμάς την ιστορία σου !!!

Σήμερα φιλικό με τον Καλό Αγρό στην μνήμη του αδικοχαμένου Λάζαρου Χαραλαμπίδη

 

-Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα για την Δόξα καθώς η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ήταν αρνητική για τον Άρη τον οποίο «αφήνει» να αγωνίζεται και πάλι στην τρίτη εθνική κατηγορία. Μια απόφαση που βγαίνει σε κόντρα της γνωστής δήλωσης του προέδρου της ομοσπονδίας, σε κόντρα του κανονισμού με μια άλλη ερμηνεία και γενικότερα σε μια ανατροπή όλων των αναμενόμενων.

Βέβαια αυτή η ανατροπή παρότι ενδιαφέρει άμεσα την Δόξα και την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα, το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι την αφήνει αδιάφορη σε ότι έχει να κάνει με τους αρχικούς της στόχους.

Ο βασικός της στόχος ήταν και παραμένει η άνοδος!

Η παρουσία του Άρη στη διεκδίκηση της πρωτιάς του ομίλου απλά μεγαλώνει τον ανταγωνισμό. Άλλωστε και πέρσι υπήρχε ανταγωνισμός και μάλιστα ήταν σαφώς μεγαλύτερος και με περισσότερους δυνατούς διεκδικητές. Η Καβάλα ήταν και είναι ενώ  έφυγε ο Πανσερραϊκός.

Ο Άρης ήταν και τελικώς θα είναι και πάλι. Το ζητούμενο θα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται αφού η ομάδα που χτίζει στην Βουλγαρία αφορά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, εκεί όπου αποδεδειγμένα πλέον κάποια κέντρα αποφάσεων δεν τον θέλουν να υπάρχει. Συνεπώς δεν αποκλείεται η περίπτωση ανακατατάξεων τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι των «κίτρινων». Αυτό σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας που παραπέμπει στην εικόνα που είχε πέρσι η Δόξα η οποία σχηματοποιήθηκε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αντίθετα τώρα, οι «μαυραετοί» έχουν μια ομάδα που χτίζεται ορθολογικά, με την άνεση του χρόνου και με την διοικητική μέριμνα να λειτουργεί υγιέστατα.

Στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι το χτίσιμο μιας Δόξας όπου όλα θα λειτουργούν στα όρια του παραδειγματικού. Από τις ακαδημίες μέχρι την αντρική ομάδα και από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου μέχρι το ταμείο του συλλόγου.

Όταν λοιπόν σε αυτά τα κομμάτια όλα είναι στο σωστό δρόμο, καμιά ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Η υγιής λειτουργία είναι το παν σε ένα σύλλογο ακόμη και αν αυτός στερείται ενός μεγάλου χορηγού και στηρίζεται στις δυνάμεις του δικού του νομού.

-Για την ιστορία πλέον να δώσουμε αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ για την περίπτωση του Άρη, όπου για δεύτερη διαδοχική χρονιά οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν στη Γ' Εθνική, καθώς παρά την αισιοδοξία που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας για δικαίωση από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η απόφαση ήταν αρνητική. Οι Θεσσαλονικείς ζητούσαν να καλυφθούν οι κενές θέσεις που υπάρχουν στη FootballLeague από τις ομάδες της Γ' Εθνικής, επικαλούμενοι όσα ορίζει ο ΚΑΠ. Παρ' όλα αυτά οι δικαστές επικαλέστηκαν τον νέο ΚΑΠ παρ' ό,τι μάλιστα αυτός έχει εφαρμογή από τη μεθεπόμενη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος του Άρη θα αναγκαστεί να δει την ομάδα του και τη επόμενη αγωνιστική περίοδο στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Στην ίδια απόφαση ο Λεβαδειακός παίρνει την θέση της Κέρκυρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Φιλικό σήμερα στον Καλό Αγρό

Νέο εμβόλιμο φιλικό για τους παίκτες της Δόξας σήμερα στο γήπεδο του Καλού Αγρού με την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι γίνεται στην μνήμη του Λάζαρου Χαραλαμπίδη που κατάγονταν από τον Καλό Αγρό και σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Σερρών –Δράμας στις 12 Νοεμβρίου του 1990. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και από την πλευρά της Δόξας θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα κατά κύριο λόγο οι παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμέτοχής στην Αλεξανδρούπολη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ