Δόξα Δράμας: Αγιασμός τη Δευτέρα, Στη Χωριστή την Τετάρτη

 

Το επίσημο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προγραμμάτισε για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, η διοικούσα επιτροπή της Δόξας Δράμας, καλώντας και τους φίλους των «Μαυραετών» να δώσουν το δυναμικό παρόν. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραβρεθούν στο γήπεδο την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 18.00 όπου θα τελεστεί αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ»

 

Φιλικό στη Χωριστή την Τετάρτη

 

Με το δεδομένο έως τώρα πως το πρωτάθλημα θα καθυστερήσει να αρχίσει, η ομάδα της Δόξας συνεχίζει τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. Αυτοί είναι, είτε σε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας, είτε άλλες φορές με θεωρητικά πιο «μικρούς» αντιπάλους. Έτσι, οι «Μαυραετοί» έκλεισαν ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας.

Με ένα σπουδαίο και δυνατό φιλικό θα κλείσει τα παιχνίδια προετοιμασίας της η ομάδα του Ορφέα Χωριστής. Οι δύο διοικήσεις είχαν ήδη από τον Ιούλιο συμφωνήσει στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων που διατηρούν για ένα φιλικό στα τέλη της προετοιμασίας και πριν την έναρξη των πρωταθληματων τους. Το φιλικό κλείστηκε για την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου στις 18:00 με την διοίκηση της ομάδας του Ορφέα να υπόσχεται την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.