Δόξα Δράμας: Νικηφόρο το τελευταίο φιλικό, 1-0 τον Εθνικό Σερρών

2015-09-14 19:10

 

Δόξα Δράμας: Νικηφόρο το τελευταίο φιλικό, 1-0 τον Εθνικό Σερρών

 

Τελευταίο φιλικό αγωνιστικό τεστ για την Δόξα Δράμας, το απόγευμα της Κυριακής, όπου αντιμετώπισε την ομάδα του Εθνικού Σερρών, επί του οποίου επικράτησε με σκορ 1-0, το οποίο πέτυχε από την άσπρη βούλα ο Στόϊκος στο 50’, μετά από του Χαριτωνίδη.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο για τους «Μαυραετούς», αλλά καλύτεροι στην επανάληψη, ενώ οι Σερραίοι έκαναν μία αρκετά καλή εμφάνιση και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα. Πλέον η Δόξα επικεντρώνεται στην επίσημη έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων τόσο για το κύπελλο της ΕΠΣ Δράμας κόντρα στον Πανδραμαϊκό το επόμενο Σάββατο, όσο και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στους Αμπελόκηπους

Το φιλικό διαιτήτευσαν οι κ. κ. Λαβίκαλης, Χατζηνάκος και Χασιώτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα ,Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ρεβυθόπουλος, Λάσπατζης, Ντουτσαρίδης, Διαμαντίδης, Κυριακίδης Κανετίδη,ς Γαϊδαρτζής, Χαριτίδης.

Στην αποστολή συμμετείχαν και οι: Καράδαης, Παγκάκης, Τσιάρας, Κελεσίδης, Πετρόπουλος, Στόϊκος, Κυσσίδης, Κουμπρόγλου, Μπάμπουρας, Περσίδης, Τουνγκελίδης, Δούμπλατζης, Γκαϊδατζής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Μπαρταλίεφ, Γεωργιάδης, Αγγελίδης, Μερεσιώτης, Κασμερίδης, Κούτλας, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Κρυστάλλης, Παπίτσας, Αμαραντίδης.

Στην αποστολή συμμετείχαν και οι: Σαϊνατούδης, Θυμιάτης, Γεράκης, Πολυζωΐδης, Εμμανουήλ, Κεραμίδας, Γκουτζέλας, Παπαδόπουλος, Γκάλιος.