Φιλικό με Ηρακλή υπό το φως των προβολέων

2015-08-08 20:09

Δυνατή δοκιμασία για τους παίκτες της Δόξας και την αγωνιστική τους κατάσταση

 

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι δίνει αύριο το βράδυ στις 8 στο γήπεδο της και υπό το φως των προβολέων η Δόξα με αντίπαλο τον Ηρακλή. Η ομάδα του «γηραιού» επιστρέφοντας στην σούπερ λίγκα έχει κάνει πολύ καλές ενισχύσεις στο δυναμικό της και θα είναι μία πολύ δυνατή δοκιμασία για το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά.

Βέβαια ο Νίκος Παπαδόπουλος στο αποψινό φιλικό στα Πηγάδια με την Ξάνθη θα χρησιμοποιήσει τους βασικούς του  αφού θα  παρατάξει 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

Εκτός έμειναν οι Μπουλούτ, Μακρής, Κάσσος, Καρασαλίδης, Γιαννίκογλου, Τσότρας, Αβραμίδης, Αμαραντίδης, Μουχάλης, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι σε μία σύνθεση όπου φυσικά θα υπάρχουν αρκετοί και από το σημερινό σχήμα.

Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας Παντζιαράς θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα δοκιμάσει το σχήμα που θα είναι πολύ κοντά στο βασικό με το οποίο θα μπει η Δόξα στο πρωτάθλημα.

Συνεπώς για τους δραμινούς φιλάθλους θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το αυριανό παιχνίδι καθώς θα μπορέσουν να δουν την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ακριβώς τρεις εβδομάδες μετά το ξεκίνημα. Ο Παντζιαράς ξεκούρασε χθες και σήμερα τους παίκτες του δίνοντας τους ρεπό από τις απογευματινές προπονήσεις προκειμένου να είναι σχετικά ξεκούραστοι.

Το φως των προβολέων θα είναι η μεγάλη απόλαυση της αυριανής ποδοσφαιρικής βραδιάς για τους φιλάθλους της Δόξας που θα είναι στο γήπεδο αλλά και για τον κόσμο του Ηρακλή που θα έρθει στην Δράμα καθώς ζητήθηκε επίσημα η παραχώρηση μιας κερκίδας. Ο κόσμος του Ηρακλή θα φιλοξενηθεί στην θύρα 6 και θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους με γενική είσοδο στα 10 ευρώ.

Στις υπόλοιπες θύρες  η είσοδος θα είναι επίσης στα δέκα ευρώ με εξαίρεση την θύρα 4 όπου το εισιτήριο θα είναι στα πέντε ευρώ. Η ίδια τιμή ισχύει για την είσοδο των γυναικών σε όλες τις θύρες ενώ ελεύθερα μπαίνουν τα παιδιά μέχρι 16 χρονών με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο της Δόξας και της Δράμας να δείξει έμπρακτα την στήριξη του στην προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες του συλλόγου να οδηγήσουν την ομάδα στην δεύτερη κατηγορία.