Φιλικό στην Καλαμαριά με αρκετές απουσίες (6μμ)

2015-08-26 10:03

Αρκετές αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Δόξας

 

Το τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό δίνει η Δόξα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Ο Απόλλων θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος της δραμινής ομάδας στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που περιελάμβανε το αρχικό πλάνο του Ανδρέα Παντζιαρά. Ωστόσο η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος έχει μεταφερθεί χωρίς να είναι ακόμη γνωστή η ημέρα της πρεμιέρας, γεγονός που επιβάλλει την προσθήκη νέων φιλικών.

Ο Απόλλωνας που έχασε την δεύτερη κατηγορία στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα είναι πλέον ένας αντιπάλους από τον ίδιο όμιλο και αυτό δίνει μια ιδιαίτερη σημασία στην αναμέτρηση και στα συμπεράσματα που θα δώσει στα πλάνα του Παντζιαρά.

Απέναντι στην ομάδα των πόντιων της Καλαμαριάς η Δόξα θα εμφανιστεί σήμερα το απόγευμα με αρκετές ελλείψεις που έχουν να κάνουν κυρίως με λόγους πρόληψης και αποφυγής επιδεινώσεων στα υπάρχοντα προβλήματα των παικτών της.

Πάντως σε γενικές γραμμές τα προβλήματα αυτά είναι μικρότερης διάστασης από αυτήν που αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο Σάντος είχε ένα χτύπημα στο γόνατο στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, από τα πολλά δυνατά μαρκαρίσματα που είχε δεχθεί. Ωστόσο μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τίποτε το ανησυχητικό και απλώς θα μείνει εκτός αγώνα στην Καλαμαριά για να ξεπεραστεί απόλυτα το πρόβλημα.

Ο Χαριτωνίδης ξεκίνησε από χθες το τρέξιμο έχοντας απαλλαχθεί από το ειδικό νάρθηκα της ωμοπλάτης και η επιστροφή στην ενεργό δράση θα ακολουθήσει μετά από δέκα έως δεκαπέντε μέρες.

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης δούλεψε στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης ο Ντουτσαρίδης. Το ράγισμα στο δάκτυλο του ποδιού του έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό οίδημα το οποίο πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί για να ακολουθήσουν στην συνέχεια ενέσεις ενζύμων. Μέχρι τότε θα παραμένει ανοιχτό το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Φυσικά οι πάντες είναι αισιόδοξοι ότι θα έχει την συντομότερη χρονική διάρκεια καθώς είναι αποδεδειγμένα απίστευτη η διάθεση του παίκτη να αγωνιστεί.

Ο Κυριακίδης είναι καλά και θα έχει σίγουρα χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό καθώς επανακάμπτει μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό.

Μια απλή ενόχληση που ένιωσε στο ζέσταμα, ήταν ο λόγος που έμεινε ο Χαριτίδης εκτός αγώνα την Κυριακή. Δεν μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας αλλά ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα. Τέλος και το όνομα του νεαρού Περσίδη προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών μετά το τελευταίο φιλικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μένκα καθώς είναι η σειρά του να αγωνιστεί μετά το ενενηντάλεπτο που πήρε ο Καράδαης με τους Σερραίους.

Μετά από όλα αυτά τα δεδομένα είναι ευνόητο ότι ο Παντζιαράς παρότι δεν είχε στο πλάνο να κάνει πολλές αλλαγές και να πάει με ένα σχήμα νεαρών παικτών, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα το αποφύγει καθώς του το επιβάλλει …το ιατρικό δελτίο της ομάδας.

 
Φιλικό στην Καλαμαριά με αρκετές απουσίες (6μμ)