Η Δόξα απέκτησε τον 22χρονο Βασίλη Βιτλή που από την Καβάλα πήγε στον Πανσερραϊκο ...

2015-10-01 15:44

 

 

 ... Άλλη μια μεταγραφική ενίσχυση στην αμυντική διάταξη της ομάδας

 

Μία ακόμη μεταγραφική ενίσχυση πρόσθεσε πριν από λίγο η Δόξα με την απόκτηση του νεαρού ακραίου αμυντικού Βασίλη Βιτλή. Ο 22χρονος (28-10-93) αριστερός αμυντικός έκανε μια πολύ γεμάτη χρονιά πέρσι στην Καβάλα και στην συνέχεια, στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου,  μεταπήδησε στον Πανσερραϊκό και αφού νωρίτερα έπαιξε στην ομάδα του Διγενή Λακκώματος στο πρωτάθλημα της Δ’ και της Γ’ εθνικής. Εκεί όμως, στον Πανσερραϊκό, οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που ο ίδιος επιθυμούσε και ζήτησε από την διοίκηση της σερραϊκής ομάδας να μείνει ελεύθερος.

Το αίτημα του έγινε δεκτό καθώς δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Κώστα Βασιλακάκη και από την στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η εξέλιξη αρκετές ομάδες είδαν με πολύ καλό μάτι την απόκτηση του. Ωστόσο η κρούση που του έγινε από την Δόξα και τον Γιώργο Βουγιουκλή την περασμένη Παρασκευή ήταν πολύ δελεαστική για τον νεαρό Χαλκιδικιώτη αμυντικό. Έχοντας και την άμεση συγκατάθεση του Ανδρέα Παντζιαρά, προχώρησαν πολύ  γρήγορα τα διαδικαστικά.

Από το πρωί ο Γιώργος Βουγιουκλής πήγε στις Σέρρες για να δρομολογήσει μαζί με τον ίδιο τον παίκτη τις διαδικασίες σε ότι αφορά τη λύση του επαγγελματικού συμβολαίου που είχε ο Βιτλής με τον Πανσερραϊκό και στην συνέχεια να σταλούν τα σχετικά δικαιολογητικά στην  διοργανώτρια αρχή για την έκδοση του νέου (ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή) δελτίου στην Δόξα.

Ο Βιτλής πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Δόξας καθώς αμέσως μετά την λύση του συμβολαίου του στα γραφεία του Πανσερραϊκού, υπόγραψε τα απαιτούμενα έγγραφα για την έκδοση δελτίου στην Δόξα, προκειμένου αυτό να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Με την ολοκλήρωση του διαδικαστικού, ο νεαρός αμυντικός επέστρεψε στην γενέτειρα του, στα Μουδανιά, από όπου θα ανέβει την Παρασκευή στην Δράμα για να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

«Ευχαριστημένος» !!!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Βασίλη Βιτλή στους «μαυραετούς» η SportDrama.gr επικοινώνησε με τον παίκτη για τις πρώτες του εντυπώσεις από την εξέλιξη αυτή στην ποδοσφαιρική του καριέρα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, όλα πήγαν καλά και τελειώσαμε πολύ γρήγορα με τα διαδικαστικά. Με τιμά η επιλογή της Δόξας και πιστεύω ότι είμαι απολύτως έτοιμος να προσφέρω άμεσα, εφόσον το κρίνει ο προπονητής. Έκανα όλο το κύκλο της προετοιμασίας και από την Παρασκευή ξεκινάω τις προπονήσεις με την νέα μου ομάδα». Ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Βιτλή, πλέον σαν ποδοσφαιριστής της Δόξας.

-Σε ότι αφορά την αλλαγή περιβάλλοντος από τον Καβάλα στον Πανσερραϊκό και μετά στην Δόξα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, η θέση του νεαρού αμυντικού ήταν: «Είναι γνωστό πλέον το θέμα. Δεν είναι κάτι κρυφό. Υπήρχαν διαφορετικές αντιλήψεις σε ότι αφορά το τι ήθελε η κάθε πλευρά και έτσι πίστεψα ότι ήταν καλύτερα για μένα να φύγω άμεσα. Ζήτησα να μείνω ελεύθερος και δεν μου το αρνήθηκαν οπότε άνοιξε ο δρόμος για την Δόξα όπου πέρα από την διοίκηση με τιμά και η επιλογή του Κ. Παντζιαρά με τον οποίο μίλησα αμέσως με το που μου έγινε η κρούση της Δόξας. Υπάρχουν στόχοι υψηλοί που δίνουν κίνητρο για μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά και ένας κόσμος που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα. Μόλις τελειώσουμε με τα χαρτιά και βγει το δελτίο θα είμαι στην διάθεση του προπονητή μου. Νιώθω πανέτοιμος για να παίξω».