IΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

2015-07-31 09:52

 

2015-07-31 09:49
 

Αύριο το πρώτο  τεστάρισμα της ομάδας με Πανθρακικό

 Την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας διανύουν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας και η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα σαφέστατα εκπέμπει μεγάλη ικανοποίηση!

 Η δουλειά που γίνεται από τους παίκτες με τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά, μέσα από τις διπλές ή τις μονές καθημερινές προπονήσεις, δείχνει ότι θα δώσει άμεσα τα καλά αποτελέσματα.

Είναι πολύ εύκολη η διαπίστωση του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει μέσα στην ομάδα και στις σχέσεις μεταξύ των παικτών. Αυτό το κλίμα ομόνοιας και η ομοιογένεια που χτίζεται μέσα στην ομάδα θα είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της φετινής Δόξας στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που έχει ξεκινήσει. Βέβαια αυτή η εικόνα θα μπορέσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εφόσον συνοδευτεί με αντίστοιχα ικανοποιητικές εμφανίσεις στα φιλικά που θα ακολουθήσουν μέσα στον Αύγουστο.

Μικροπροβλήματα τραυματισμών

Εξίσου ευχάριστη είναι και η εικόνα της ομάδας σε θέματα τραυματισμών. Ότι προέκυψε μέχρι τώρα δεν εμπνέει κάποια ανησυχία για την συνέχεια. Στην πρεμιέρα υπήρξαν οι περιπτώσεις του Πετρόπουλου και του Σιάμπου. Για τον πρώτο δεν υπάρχει το παραμικρό ενώ ο Σιάμπος είναι ο παίκτης με το μοναδικό αξιοσημείωτο θέμα, καθώς από την μαγνητική που έκανε φάνηκε ότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον χόνδρο που ωστόσο αντιμετωπίζεται , όπως και πριν, με φαρμακευτική αγωγή.

Από εκεί και πέρα ο Ντος Σάντος είχε ένα πρόβλημα που τελικά μετά την επίσκεψη στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Γιάννη Εγγονόπουλο αποδείχθηκε ότι οφείλονταν σε κόπωση αφού ο ποδοσφαιριστής είχε μικρό διάστημα ανάπαυσης, από τις 27 Ιουνίου που ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ της προηγούμενης του ομάδας μέχρι το ξεκίνημα των προπονήσεων με την Δόξα. Έκανε ατομικό για τρεις μέρες και τώρα θεωρείται ότι είναι πανέτοιμος και σίγουρα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί για καθαρά προληπτικούς λόγους. Με μερικές ατομικές προπονήσεις ξεπέρασε και ο Ντουτσαρίδης  κάποιες ενοχλήσεις που είχε στην φτέρνα.

Φιλικό με Πανθρακικό

Στα βαθιά μπαίνουν οι παίκτες της Δόξας στο πρώτο τους φιλικό αφού αντίπαλος είναι ο Πανθρακικός της σούπερ λίγκα. Μια ομάδα που όσο και αν θεωρείται από τις αδύναμες της μεγάλης κατηγορίας δεν παύει να είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για μια ομάδα σαν την Δόξα που βρίσκεται στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας. Διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες και πολύ δύναμη στο παιχνίδι της. Με τον πρώην τερματοφύλακα της Δόξας, Εμμανουέλ Ρόκα, να συνεχίζει στον πάγκο της θρακικής ομάδας, ο Πανθρακικός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στον Βώλακα και βρίσκεται σίγουρα σε πολύ καλό στάδιο αγωνιστικής ετοιμότητας έχοντας στην αριστερή πλευρά της επίθεσης τον Μουδούρογλου και τον Μαρκόπουλο, έτσι τουλάχιστον όπως αγωνίστηκαν στο φιλικό της Δευτέρας κόντρα στην Καβάλα (νίκη με 4-0).

Το παιχνίδι αυτό παρακολούθησαν ο Ανδρέας Παντζιαράς και πολλοί από το συμβούλιο της Δόξας προκειμένου να έχουν μια εικόνα τόσο του Πανθρακικού όσο και της Καβάλας που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ένας από τους βασικούς αντιπάλους της Δόξας στην κούρσα της ανόδου.

Παρότι το φιλικό γίνεται Παρασκευή και σε ώρα αγοράς (τότε ήταν διαθέσιμος ο Πανθρακικός) λόγω του επιπέδου του αντιπάλου και της διάθεσης των δραμινών να πάρουν μια πρώτη γεύση της φετινής Δόξας θα πρέπει να υπάρξει μια ικανοποιητική προσέλευση των φιλάθλων. Άλλωστε τα όποια έσοδα από τα φιλικά θα είναι στην παρούσα φάση μια πολύ σημαντική βοήθεια για την διοικητική προσπάθεια.

 Άλλωστε τα πέντε ευρώ του εισιτηρίου στην θύρα των επισήμων είναι ένα καλό δέλεαρ προσέλευσης για όσους αποφασίσουν να πάνε αύριο στο γήπεδο.

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΦΙΛΙΚΟΥ»

Σε σχετική ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής για το αυριανό φιλικό αναφέρονται τα εξής!

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή του πρώτου φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Πανθρακικού την Παρασκευή 31/7/2016 στις 18.45 στο γήπεδο της Δόξας. Μετά από αρκετό καιρό οι δραμινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα μας με αντίπαλο μια ισχυρή ομάδα της Super League. Γι’  αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να παραβρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν έτσι τη νέα αυτή προσπάθεια διοίκησης, παικτών και προπονητών για την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς για την άνοδο. Πιστεύουμε πως με την τεράστια ώθηση που μπορούν να προσφέρουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας σε συνδυασμό με τη συνετή διαχείριση της Διοικούσας Επιτροπής  και με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί».

 

Ανακοίνωση της Δόξας « Αντ. Καστρινός»

Η διοίκηση του Π.Σ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΔΟΞΑ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 31-7-15 και ώρα 18:00 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Μια μέρα πριν, δηλαδή την Πέμπτη 30-7-15 ,θα προηγηθούν εργομετρικές εξετάσεις των αθλητών και παράδοση σε αυτούς πακέτου ιματισμού και αθλητικού υλικού της ιταλικής εταιρείας GIVOVA που θα ντύνει φέτος την ομάδα μας.

Επίσης καλούμε όλους τους Δοξαίους να στηρίξουν φέτος την νέα τολμηρή για την εποχή προσπάθεια μας κατανοώντας την σημασία για την δημιουργία ενός ισχυρού ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ.

Τέλος ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου έχουν κυκλοφορήσει και η αξία τους ανέρχεται στα 20,00 €.