Με αρκετές αλλαγές στο Λαγκαδά

2015-10-11 18:28

Με αρκετές αλλαγές στο Λαγκαδά

 Στόχος μια ακόμη εκτός έδρας νίκη

 

Να ρεφάρει την απώλεια της περασμένης αγωνιστικής είναι ο στόχος των «μαυραετών» στην αυριανή έξοδο τους στο Λαγκαδά, κόντρα στην νεοφώτιστη ΑΠΕΛ.

Για τους γηπεδούχους που παίζουν το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι μια γιορτή καθώς επέστρεψαν με από πολλά χρόνια στην τρίτη κατηγορία.  Αυτή την πρόθεση των γηπεδούχων για γιορτή πρέπει να προσπεράσει η Δόξα προκειμένου να προσθέσει τους τρεις πόντους στο ενεργητικό της και να αποφύγει τυχόν άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Δεν είναι εύκολο το έργο των παικτών της δραμινής ομάδας που πιθανότατα θα αγωνιστούν σε έναν αγωνιστικό χώρο, αρκετά βαρύ από τη βροχή.

Όμως τα προβλήματα της δραμινής ομάδας δεν σταματούν εκεί καθώς ο Ανδρέας Παντζιαράς θα έχει για μία ακόμη αγωνιστική αρκετές απουσίες που σίγουρα τον προβληματίζουν στο στήσιμο της αρχικής ενδεκάδας. Παρόλα αυτά υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις αρκετές από τις οποίες είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει την νίκη. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε αύριο κάποιες αλλαγές και κάποια νέα πρόσωπα και στις τρεις γραμμές.

Στο μεταξύ, μετά την σημερινή προπόνηση ο Ανδρέας Παντζιαράς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Κυριακής για τον Λαγκαδά και αφού πρώτα όλοι οι παίκτες της ομάδας γευματίσουν σε γνωστόν εστιατόριο της πόλης.

Στην αποστολή μετέχουν οι Καράδαης, Λάσπατζης, Ρεβυθόπουλος, Χαριτωνίδης, Τουνγκελίδης, Ντουτσαρίδης, Διαμαντίδης, Κυριακίδης, Ντος Σάντος, Δούμπλατζης, Γαϊδαρτζής, Μένκα, Κουμπρόγλου, Βιτλής, Κανετίδης, Μπάμπουρας, Γκαϊδατζής, Χαριτίδης και Περσίδης.

Τρεις απουσίες και η ΑΠΕΛ

Τρεις απουσίες θα υπάρχουν και στο πλάνο του Γιάννη Παγώνη για την αυριανή αναμέτρηση. Στην κορυφή της επίθεσης ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Βεϊδαμενίδης είναι τραυματίας και την θέση του θα πάρει ο Σαράφογλου. Μπροστά στην πλευρά ο Κράββαρης εξ’ αιτίας ενός προσωπικού κωλύματος θα απουσιάσει και θα παιξει ο Ξανθόπουλος ενώ στην δεξιά πλευρά της άμυνας θα ξεκινήσει ο Βασαϊτης που στο 4’ μέσα στο Φιλώτα πήρε την θέση του Κερατζιά και μάλιστα πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Στην αποστολή της ΑΠΕΛ μετέχουν οι Καλογεράκης, Λεμονής, Λαβιδάς, Σακαλής, Αθανασίου, Βασαϊτης, Παναγιωτούδης, Τσερκέζης, Ξανθόπουλος, Σαράφογλου, Κωνσταντινίδης, Μάντζιαρης, Καπετανόπουλος, Ραφαηλίδης, Γκούντας, Μπάμπης, Πολίτης, Καρασταύρου, Παπαναστασίου.

Δραμινός ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ !!!

Η ανάγκη για στήριξη της Δόξας από τον κόσμο της είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Η ομάδα χρειάζεται στο πλευρό της τον κόσμο της που αναμένεται να δώσει και πάλι το παρών στην κερκίδα του γηπέδου του Λαγκαδά.

Σύμφωνα με την συνήθη τακτική οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων στο Λαγκαδά παίρνουν τον χώρο της κερκίδας που βρίσκεται αριστερά κατά την είσοδο τους μέσα στο γήπεδο, βλέποντας μπροστά τους  τον αγωνιστικό χώρο.

Να σημειώσουμε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ, Ηλίας Θεοδωρίδης, είναι δραμινός και κατάγεται από την Καλλιθέα. Ο ίδιος όπως και ο προπονητής της ΑΠΕΛ μίλησαν για μια καλή φιλοξενία προς τα μέλη της αποστολής της Δόξας και των φιλάθλων που θα την συνοδέψουν.