Νέα μεταγραφική προσθήκη της Δόξας ο 21χρονος Θανάσης Μουτεσίδης

2015-08-16 23:27
Ο Θανάσης Μουτεσίδης σε πρώτο πλάνο στο τελευταίο παιχνίδι της Δόξας με τον Πανσερραϊκό Ο Θανάσης Μουτεσίδης σε πρώτο πλάνο στο τελευταίο παιχνίδι της Δόξας με τον Πανσερραϊκό

Ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή

 

Την ανάγκη ενίσχυσης  που υπήρχε στο χώρο του κέντρου προσπαθεί να καλύψει η Δόξα με την προσθήκη του Θανάση Μουτεσίδη στο έμψυχο υλικό της.

Ο νεαρός (28-9-94) μέσοεπιθετικός επισκεύτηκε σήμερα το μεσημέρι τα γραφεία του δραμινού συλλόγου και υπόγραψε δελτίο στην ομάδα. Μέχρι πρότινος παίκτης στον Πανσερραϊκό είχε εκεί μια γεμάτη από συμμετοχές παρουσία (24+1) με 4 γκολ και πέντε ασίστ. Ωστόσο ο Κώστας Βασιλακάκης τον χρησιμοποίησε και σαν δεξί αμυντικό, παρότι η αρχική του θέση είναι μεσοεπιθετικός.

 Ψάχνοντας λοιπόν για μια εφεδρεία του Διαμαντίδη οι διοικούντες της Δόξας και ο Παντζιαράς εντόπισαν τον νεαρό Σερραίο στην καταγωγή, για τον οποίον υπήρχαν προτάσεις από αρκετές ομάδες. Γνωρίζοντας το αυτό οι άνθρωποι της Δόξας πλησίασαν τον παίκτη και τον ενέταξαν στο δυναμικό της ομάδας έχοντας σαν πλεονέκτημα την επιλογή του ίδιου που προτίμησε την Δόξα από τις υπόλοιπες ομάδες που τον διεκδικούσαν.

SxErnMr«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπόγραψα σήμερα δελτίο στην Δόξα και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Δράμα. Ήθελα να παίξω σε μια ομάδα σαν την Δόξα . Είναι μεγάλο όνομα και είναι τύχη για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα της» θα δηλώσει στην σχετική ερώτηση που του έγινε από την SportDrama.gr μετά το τέλος των διαδικαστικών της υπογραφής και της ένταξης του στους «μαυραετούς» .

Πρόβλημα το στρατιωτικό

Ωστόσο στην περίπτωση του Θανάση Μουτεσίδη η Δόξα θα έχει να λύσει ένα πρόβλημα ίδιο με αυτό του Παντελή Παπαζούδη. Ο Μουτεσίδης αυτή τη στιγμή υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του Έβρου και θα μπορεί να έρχεται για προπονήσεις μόνο στις άδειες του και αυτό ισχύει μέχρι το Γενάρη. Εκτός και αν καταφέρουν οι διοικούντες της Δόξας και του εξασφαλίσουν κάποια ευνοϊκή μετάθεση σε μονάδα του νομού Δράμας. Βέβαια προς το παρών δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ούτε στο θέμα του Παπαζούδη, γεγονός που σημαίνει ότι τα αγκάθια πλέον γίνονται δύο.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο Μουτεσίδης ακόμη και στην περίπτωση αυτή θα είναι μια αξιόπιστη και συνάμα οικονομική λύση για το δυναμικό της Δόξας, έστω και αν κληθεί να στηρίξει με την παρουσία του τη μεσαία γραμμή, από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Πάντως από την άλλη πλευρά οι διοικούντες της Δόξας δηλώνουν αισιόδοξοι για την θετική κατάληξη και των δύο περιπτώσεων στο άμεσο μέλλον.

g6PH5kg

Το παλμαρέ του Θανάση Μουτεσίδη:

Σεζόν

Ομάδα

Συμ.

Γκολ

       

11/12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΩΠΟΥ

0

0

12/13α

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

0

0

12/13β

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

7

0

13/14

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

24

7