ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ-ΔΟΞΑ 0-1

2015-09-03 20:22

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ-ΔΟΞΑ 0-1

Μέτρια εμφάνιση

 Αρκετούς προβληματισμούς άφησε το φιλικό της Δόξας μέσα στην Χωριστή και απέναντι στον τοπικό Ορφέα για κάποιους από τους παίκτες που ενώ έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες δεν έχουν καταφέρει να τις αξιοποιήσουν,

Οι γηπεδούχοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι εμφανίστηκαν αρκετά αξιόμαχοι και το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ανταμοιβή για μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο προερχόμενο από μια ανώτερη κατηγορία και σαφέστατα ποιοτικότερο. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαδόπουλου έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ.

Το ζητούμενο για τον Ανδρέα Παντζιαρά, που μετά το παιχνίδι ήταν πολύ προβληματισμένος από την απόδοση κάποιων από τους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησε την αναμέτρηση, ήταν τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα τους. Παρότι έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες, κάτι που οφείλεται και στις απουσίες ορισμένων έμπειρων παικτών που προαλείφονται για τον βασικό κορμό, δεν έχουν πείσει ότι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θέση βασικού. Ωστόσο, μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, είναι αναγκαίο να έχει πολλούς ετοιμοπόλεμους παίκτες για την κάθε περίσταση, σε ένα πρωτάθλημα με  πολλές αγωνιστικές, τραυματισμούς και τιμωρίες.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός της Δόξας έκανε τις δικές του δοκιμές, χρησιμοποιώντας ένα σχήμα με αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες του. Αυτό, αν και μέχρι το 35’ είχε έναν απόλυτα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση, ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε καθόλου, έδειξε  αδυναμία στην τελική προσπάθεια  και έτσι πέρασαν ανεκμετάλλευτες τρεις-τέσσερεις ευκαιρίες για γκολ.

Όταν  όμως οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να χάνουν την συγκέντρωση τους στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν παίρνοντας επιθετικές πρωτοβουλίες, όπου ειδικά στο 40’ με τον Ουζούνη και στο 43 με το σουτ του Κωνσταντινίδη έφτασαν κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχουν. Η Δόξα έδειξε τα …δόντια της και την διάθεση της να αντιδράσει στην εκπνοή με μια αξιόλογη ευκαιρία του Χαριτίδη.

Ο Παντζιαράς εμφανώς εκνευρισμένος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έκανε αρκετές αλλαγές. Πέρασε μέσα, στην επιθετική διάταξη τους Διαμαντίδη και Γαϊδαρτζή και αμέσως άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Δύο λεπτά μετά το ξεκίνημα βγήκε το μοναδικό γκολ, όταν ο Δούμπλατζης πήρε την σέντρα από δεξιά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος η Δόξα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες ευκαιρίες, σε ένα δεύτερο ημίχρονο, όπου παρά τις εκατέρωθεν αλλαγές, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κατά πολύ σε ρυθμό και ενδιαφέρον.  

2DiaititesΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης / Τσακίρης-Χασιώτης

3.XORISTH

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ: (Παπαδόπουλος Δημ.) Πιτσακτσής Σκριτζόβαλης Μελισσίδης Πετράς Κωνσταντινίδης Παπαδόπουλος Σ. Ουζούνης Βουτσινάς Τουρφαντίδης Αραμπατζής Ουζούνογλου

ΠΑΓΚΟΣ: Αβραμίδης Κυριατζής Παπαεμμανουήλ Παπαδόπουλος Φ. Πιλιγκός Ζαπράνης Τζίνης

4.DOXA

ΔΟΞΑ (Παντζιαράς Ανδ.) Καράδαης Βραμέντζαλης *80' Τσιάρας) Γκαρακλίδης(80' Τουνγκελίδης) Λάσπατζης Ρεβυθόπουλος (45΄Πετρόπουλος) Κυριακίδης (60' Κυσσίδης) Κανετίδης (60' Περσίδης) Μπάμπουρας (45' Στόικος) Μουτεσίδης (45' Διαμαντίδης)  Χαριτίδης (Γαϊδαρτζής) Δούμπλατζης (50' Γκάιδατζής).

20.Geyma 1

21.Geyma 2Υπέροχη φιλοξενία με σουβλάκια και αναψυκτικά

Μπορεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να υπήρξαν κάποιες έντονες αψιμαχίες, ωστόσο αυτές είναι κατά περίπτωση μέρος του παιχνιδιού. Πέρα όμως από αυτά η φιλοξενία που επεφύλαξαν οι άνθρωποι του Ορφέα στην αποστολή της Δόξας, από την άφιξη της μέχρι την αναχώρηση της ήταν πραγματικά αξιέπαινη. Οι διοικούντες της Δόξας εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την θερμή φιλοξενία που απόλαυσαν. Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού το μαγκάλι πήρε …φωτιά και τα σουβλάκια ψήνονταν κατά δεκάδες για τα τιμήσουν δεόντως παίκτες και διοικούντες των δύο ομάδων, μαζί με αναψυκτικά και μπύρες,  σε ένα κοινό τραπέζι που με πολύ εγκαρδιότητα έστρωσαν οι άνθρωποι της Χωριστής.

5.Pagos Doxa

18.Cosmos 119.Cosmos 26.Pagos Xoristi7.PAPADOPOYLOS8.KYRIAKIDHS9.FASH10.Xaritidis11.Fasi 213.Diakopi14.Fasi 315.Caraklidis16.Fasi 4

12.Moytesidis