Πρεμιέρα με το δεξί κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων θέλει η Δόξα στο νέο πρωτάθλημα

2015-09-27 10:59

Με τις καινούργιες ενδυμασίες θα αγωνιστούν σήμερα οι παίκτες της Δόξας !!!Δυσκολο το ξεκίνημα με τον φόβο των καθιερωμένων εκπλήξεων της πρεμιέρας

 

Με την ελπίδα να γίνει πραγματικότητα ο στόχος της ανόδου, η Δόξα μπαίνει σήμερα στην μάχη του πρωταθλητισμού στον πρώτο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η αποστολή της σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη, αφού έχει μπροστά της ένα πρωτάθλημα πολύ μεγάλο σε διάρκεια με πολύ αξιόμαχους αντίπαλους, μνηστήρες της ανόδου, αλλά και τους υπόλοιπους αντίπαλους να δίνουν την δική τους μάχη προκειμένου, ο ένας από τους δύο εξ αυτών, να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Με αυτά τα δεδομένα, η Δόξα έχει μπροστά της μια εξίσου δύσκολη αποστολή στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αφού στην πρεμιέρα καλείται να περάσει μέσα από την έδρα του Ηρακλή στο εθνικό στάδιο των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης.

Μια έδρα που μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο τοπικός Ηρακλής του Λεωνίδα Υφαντίδη έχει κάνει αρκετά καλή ενίσχυση στο έμψυχο υλικό της και με την σοβαρότητα που διαθέτει στο παιχνίδι της, αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο για κάθε ομάδα που θα θελήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τον προπονητή της Δόξας Ανδρέα Παντζιαρά το παιχνίδι και το θετικό αποτέλεσμα θα γύρει υπέρ αυτού που θα δείξει περισσότερη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση στην διάρκεια της αναμέτρησης ενώ από την δική του πλευρά ο Υφαντίδης γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένος υποστηρίζοντας ότι η νίκη θα διεκδικηθεί με πιο πολλές πιθανότητες για όποιον κυριαρχήσει στον χώρο του κέντρου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τα πλάνα των δύο τεχνικών. Έτσι από την Δόξα θα μείνουν εκτός αποστολής οι στρατευμένοι Μουτεσίδης και Παπαζούδης και οι τραυματίες Σιάμπος Περσίδης και Βραμέντζαλης ενώ από τον Ηρακλή ο Βόσδου θα εκτίσει την μία αγωνιστική υπόλοιπο τιμωρίας από το περσινό πρωτάθλημα ενώ δεν θα συμπεριληφθούν οι τραυματίες Βασιλόπουλος Τζιόλης και Παρασκευαϊδης και ο στρατευμένος Χάψας.

Οι αποστολές

Δεκαοκτώ παίκτες συμμετέχουν στην αποστολή των γηπεδούχων και είναι οι:  Παπαθανασίου, Σκέμπης,, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Σάρρος, Νικολίτσας, Παπαδημητρίου, Σαμπιασβίλι, Χιονίδης, Ζυγκερίδης, Τσιαμπέρας, Κραγιόπουλος, Ιωαννίδης, Φωτιάδης, Μετάι, Σιώμος, Σαμανίδης.

Στη 19μελή αποστολή της Δόξας μετέχουν οι Καράδαης, Ρεβυθόπουλος, Λάσπατζης, Γκαρακλίδης, Χαριτωνίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Διαμαντίδης, Κυριακίδης, Ντος Σάντος, Γαϊδαρτζής, Μένκα, Κουμπρόγλου, Πετρόπουλος, Κανετίδης, Δούμπλατζης, Χαριτίδης, Γκαϊδατζής, Μπάμπουρας.

-Ο Τρικαλινός διαιτητής Κώστας Μανασής, με βοηθούς του από την ίδια ένωση τον Πέτρο Κωτούλα και τον Κώστα Λεωνίδα, ορίστηκαν από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διαιτητεύσουν την αναμέτρηση.

Δραμινη στήριξη

Ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια για να ξεφύγει η Δόξα από τα κακοτράχαλα μονοπάτια της τρίτης κατηγορίας και η στήριξη του  κόσμου της παραμένει δεδομένη. Στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου των Αμπελοκήπων θα βρεθούν πέρα από τους δραμινούς που μένουν μόνιμα στην συμπρωτεύουσα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν με ένα λεωφορείο καθώς και αρκετοί άλλοι που θα επιλέξουν τα δικά τους μεταφορικά μέσα. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Δόξας είναι ο κόσμος της και αυτό το όπλο ενεργοποιείται για άλλη μια φορά στα δύσκολα της ομάδας.

Γεύμα στην αποστολή της Δόξας

Έχει γίνει άτυπος θεσμός το γεύμα της αποστολής μετά το τέλος των παιχνιδιών της στην Θεσσαλονίκη από τα μέλη του συνδέσμου της συμπρωτεύουσας. Έτσι το ίδιο θα γίνει σήμερα σε εκλεκτή ψαροταβέρνα της δυτικής πλευράς της πόλης, μετά από σχετικό αίτημα του Γιάννη Σπυρίδη προσωρινού υπεύθυνου της Λέσχης Φίλων Δόξας Δράμας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προς τον Άγγελο Καλλινικιδη πρόεδρο του Συλλόγου Δραμινων Θεσσαλονίκης «ΥΔΡΑΜΑ» για κάλυψη του κόστους, στην προ ημερών συνάντηση τους. Ένα αίτημα που έγινε άμεσα δεκτό και έτσι οι παίκτες της Δόξας θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα εξαιρετικό δείπνο που θα γίνει ακόμη πιο χαρούμενο σε περίπτωση νίκης

Καινούργιες φανέλες

Στα μέσα της εβδομάδας παραλήφθηκαν οι νέες στολές που θα φορέσουν οι παίκτες της Δόξας στο πρωτάθλημα. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές σε ότι αφορά την ποιότητα και το σχεδιασμό τους. Μέχρι τώρα στα δώδεκα φιλικά της ομάδας χρησιμοποιήθηκαν οι στολές που είχε παρακαταθήκη η αποθήκη ιματισμού του συλλόγου από την παρουσία στην σουπερ λίγκα με την προσθήκη μιας διαφήμισης των «Κατεψυγμένων Βαράνου».

Στις νέες στολές οι κεντρικές διαφημίσεις θα είναι από την γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ και τα καταστήματα ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ. Στο σημερινό παιχνίδι η Δόξα αναμένεται να εμφανιστεί με τις μαύρες στολές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

FANELLA 1FANELLA 4FANELLA 3FANELLA 2